Crowded House

Marlborough - Nieuw-Zeeland

Filosofie

Crowded House Nieuw-Zeeland filosofie Matt Ward Fraser Brown Marlborough

Met Crowded House en Totara lanceerden Matt Ward en Fraser Brown (Catalina Sounds) nog 2 andere brands die garant staan voor typisch Nieuw-Zeelandse en kwalitatieve wijnen. Crowded House refereert naar de beginjaren in Wairau Valley toen Matt en Fraser pioniers waren in een vallei waar nog geen druif te vinden was. Ondertussen zijn zij hier verre van alleen en ontdekten ook anderen de enorme kwaliteit die deze plaats te bieden heeft. Het is zoals ze zelf zeggen: “In het begin, toen we hier aankwamen, waren we nog alleen en moedig, of misschien zelfs dom, maar ondertussen zijn we met vele anderen en kunnen we het hier echt onze thuis noemen … Ons dicht bevolkte huis. 

Terroir

Crowded House Wines wijnen Nieuw-Zeeland terroir

De druiven komen van 6 verschillende wijngaarden verspreid over de vlakte van Wairau en de zuidelijke valleien. Zanderige bodems met stenen en klei/kalk bodems.

Wijnen

Crowded House de beste Sauvignon Blanc Nieuw-Zeelandse wijn

Ontdek deze 'Best Value' Marlborough Sauvignon Blanc met z'n levendige neus met stuivende aroma's van limoen, kiwi, sinaasappelbloesem en een fijn vleugje cantaloupe. Heerlijk frisse en licht exotische smaak. Zijn intens maar zacht karakter eindigt in een lange aanhoudende afdronk. 'Easy drinking' met stijl.