Banner Magazijn

Stockbeheer

Een volledige voorraad staat ter beschikking van onze partners. Naast een uitgebreid professioneel stockbeheer, bieden we ook opleidingen en marketingondersteuning aan. Bovendien staat een heel team van medewerkers op het gebied van “import, logistiek, marketing en sales” garant voor een doorgedreven efficiëntie in een gestructureerde bedrijfsomgeving.

Stockmanagement

Al onze wijnen zijn onmiddellijk leverbaar uit onze stock! Een warehouse van méér dan 3000m2 waar gemiddeld 1.000.000 flessen gestockeerd zijn, staat ter beschikking van onze partners. Hier kunnen gepersonaliseerde ‘mixed-orders’ zowel als ‘full-paletorders’ eenvoudig en snel worden afgehandeld. Een stockbeheer-software met reëel zicht op de stock wordt ter beschikking gesteld van onze partners met de mogelijkheid tot het plaatsen van bestellingen, stockreservaties, …

Service met een “+” ...

Service is één van de drie pijlers van onze huidige economie. Bij HET WIJNHUIS CULINAIR koppelen we service los van smaak en prijs. Service is de manier om onze identiteit te uiten. De persoonlijke begeleiding van de juiste wijnkeuze tot en met de correcte levering zijn bij HET WIJNHUIS CULINAIR de manier om en ons te onderscheiden.

Stock management